20111015

Underbara barn mässan

Idag var vi på Underbara Barn mässan vilket var kanon kul. Vaknade 7:00 av Lorinne men vi låg kvar till 7:30. Upp för frukost och sedan kikade vi DVDn från gårdagens UL vilket var mysigt.
Igår var vi nämligen till Tittiut och gjorde 3D UL för att se Kimkim lite mer verkligt. Han var så fin och visade sig jätte mycket :-). Efter blev det middag på Olive House i Upplands Väsby innan vi åkte hem för film och säng till 22:30.
Men tillbaks till idag, bilen rullade mot Älvsjö 8:45 och vi var framme vid mässan 9:15 :-). De hade redan öppnat så det var bara köra på. Thomas fick gå två vändor till bilen och ändå hade vi att bära innan vi var klara 13:30. Det blev mycket gratis prover och en del köp. Några julklappar blev det också och en del grejer till Kimkim såklart. Hem för en snabb vila då magen var riktigt upprörd över allt gående och jag hade sammandragningar hela eftermiddagen. Upp till Ica för att handla mat och mys och hyra film. Mys i soffan med Felicia till 22:30 sedan lite blogg och dusch och säng :-).
Nu lite bilder på allt skoj från gårdagen och idag :-D
Våran lilla kille :-)Alla gratis prover/gåvor :-D


Alla köp utom julklapparna då liten var hemma och det var en klapp till henne :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar