20090911

Distress Ink

Jag bara älskar Distress Ink och sedan jag fick hem dom från USA så har jag inte veta någonting annat. Nu är det Distress för hela slanten. Farsdag albumet som jag hittills har gjort framsidan till är ett starkt bevis för min nya kärlek. Har köpt hem 7 olika dynor och har bara hunnit använda Aged Mahogany, Vintage Photo och Antique Linen men ska ge mig på de övriga snarast ;-).

Farsdag album från min lilla älsklig till pappa:


Här har jag använt Aged Mahogany och Vinage Photo samt svart stämpeldyna på ettiketten med kärlekstext, bokstäverna For Dad och på journaling raderna.

Ett tackkort med sedelficka, framsidan:

Tackkortet uppvikt:

På framsidan har jag använt Aged Mahogany i bakgrunden och sedan edgat med Vintage Photo. Blommorna är först stämplade med lyckotext i Aged Magogany och sedan färgade med Vintage Photo. På ettiketten är lyckotexten stämplad med Aged Mahogany och sedan edgad med Vinage Photo. Bakgrunden är i Aged Mahogany och Tack är stämplat med Vintage Photo.
På insidan är det Antique Linen i bakrunden och sedan edgat med Vintage Photo. Även hörnswirlarna är i Vintage Photo samt journaling raderna.

3 kommentarer:

 1. Kul att du kikade in och skoj att du ville vara med på blog candy´t :)

  Jätte fin LO till farsdag albumet :)

  Tack / sedel kortet var också toppen fint.

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera
 2. Hihii...man blir lätt förälskad i sina distress ink.
  Söt LO o fint kort du gjort
  Kraaam C

  SvaraRadera
 3. Vad fint du gör :)

  SvaraRadera