20111213

Sjuk :-(

Usch va jobbigt det är nu, har varit sjuk sedan förra helgen och inte blir bättre. Det är bara en förkylning men den sitter i näsa, hals och ENORMT jobbig hosta. Denna hosta har lett till EXTREM smärta i de nedre ligamenten vilket gör att jag knappt kan gå, sitta eller stå. Bästa läge är halvliggande och det blir lite svårt med Luciafirande, julbord och föräldraråd på i kalendern under veckan. Får nog slopa en del av det planerade pysslande vilket känns trist, men oundvikligt.

Inte nog med alla sjuk problem, de har även börjar fixa pappas sovrum nu i måndags. Det innebar massa springande fram och tillbaks för att tömma hyllorna under söndagskväll och måndag morgon fick jag slita som ett djur för att dra ut hans säng så pass att jag kunde skruva loss svängbordet och dammsuga. Nu står hans sovrum i vardagsrummet och vissa delar i Kevins rum, kul kul.

Kalas planerat till söndag och det ser ut som en bomb hemma... Har dock bokat kvarterslokalen om de inte blir färdiga i tid så vi hinner flytta till ska allt innan söndag :-) Hade ruggig tur att det var ledigt söndag så då har vi alla fall en back up.

Nu sitter jag på en träbänk i blåsten och väntar på att Lorinnes Luciatåg på dagis ska dra igång. Ingen super bra idé att sitta med kanon hosta på en iskall bänk i ett par tunna byxor... Men vad göra när man är tidig :)

Det var nog allt för denna gång och jag hoppas på att hinna med liiiiiite pyssel i alla fall men får se hur det går.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

 1. Tråkigt att du är sjuk, hoppas du kollat upp hostan då jag hört att den lätt kan vandra ner till lungorna och bli allvarligare än bara hosta då man är gravid...
  Så spännande att ni snart har er lille bäbis hos er. Börjar själv längta nu men har ju lite över en månad kvar själv ;)
  Har dock inte hunnit förbereda så mycket inför ankomsten, men det löser sig.
  Lycka till nu och krya på dig.
  kram

  SvaraRadera