20120907

Mitt första påsalbum :-)

Nu har jag äntligen kom igång och scrappa lite med allt det nya. Jag valde att göra ett försök på påsalbum och ville så gärna använda mina nya kanon fina papper från K-Design :-) Jag hade den ENORMA turen att vinna några av dessa papper på FB och oj oj va fina dom är. Så pass att det gjorde lite ont att skära i dom :-).


Ett första uppslag med All Times från serien Old Times. Jag har "skrapat" kanterna för att sedan Distressa med svart. Nyckel och lås kommer från Tim Holtz die Hardware Findings. Jag har stansat ut dom i chipboard och sedan använt UTEE och lite svart Gesso uppe på. Lilla ramen är från Tim Holtz Tag and bookplates som jag sedan använde UTEE på. Även en lite del av nyckeln använde jag som en charm efter UTEE behandling :-). I ramen har jag skrivit PUNK för hand och sedan täckt med Inkssentials Crackle Accents.


Här pyntade jag med Tim Holtz Weathered clock som är stansade ur chipboard och sedan på med UTEE :-) Den lilla visaren går att snurra på som en liten kul detalj :-)


Den en stora tagen med möjlighet att sätta photo på :-) fortfarande All Times papper :-) och skrap sedan distresser.Baksidan är sprayad med hemmagjord mist på Distress Reinker och sedan stämplad med en clearstamp med rader. Tänkt för journaling :-)Små tagsen från mitten "fickan"
Fram och bak och bak och fram :-) För foto och journaling :-)
Eftersom jag bara älskar K-Designs så vill jag med detta album ta chansen på deras DT-call där...;-)
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hi hi hi, har nu spanat runt i din blogg och ser att du är lika shoppingtokig som jag :) Jätteroligt att du gillar K-designs produkter också :) och vilket superfint album gu har gjort. Mycket välarbetat och sanslöst snyggt! :D Kram Kattiz

    SvaraRadera
  2. Psst... tar du bort ordverifieringen kanske du får fler kommentarer då den var väldigt bökig och jag fick göra om typ 8 gånger innan det blev rätt ;)
    Kram

    SvaraRadera