20101109

Länge sedan sist!

Usch vad dålig jag har varit på att skriva här på senaste tiden. De senaste tre veckorna har bara flugit förbi och varenda helg har varit fullbokad. Har hunnit med scrapmässa i Uppsala och det blev en hel del shopping som vanligt när jag är i närheten av pyssel :-). Sedan var det Stockholm CityScrap helgen efter det och då var det scrapbboking för hela slanten. Lorinne åkte upp till mommo och moffa på fredagen och efter en Twilight fredag med Sammy och Nadia så packade jag väskan (resväska vill säga) och gjorde mig klar för en riktig lång körare. Lördag 12 timmar och Söndag 10,5 timmar, det blev en del gjort och en hel del shoppat :-). Ska försöka lägga in lite grejer snart men det är lite segt med nya datorn för den har inte bluetooth och då blev det genast mycket jobbigare... Förra helgen var det dax för begravningen för min morbror. Den började 10:30 på fredagen och efter lunch och en visit till Makke så var det minnesstund klockan 15:00 och framåt. Vi stannade till ca 17 och sedan hämtade Thomas upp Felicia och bilen styrde hemåt. Det var en jätte fin begravning, otroligt varm och stöttande. Lena var en riktig klippa och barnen var starka trots sin sorg. Begravningsförrättaren var helt underbara och gjorde det på så sätt att det kändes som han var familj. En super bra begravning värdig den store man vi förlorat.
Sedan har höstlovet passerat och då hjälpte jag till att sköta "höstlovs fritids" med hyresgästföreningen i "lokalen". Vi körde mellan 12:30 till 17:30 varje dag och barnen var där mellan 13-17. Hade kul med allt pysslande och det var skönt att vara "behövd" en stund. Lorinne fick dock vara ledig från tisdagen eftersom det var lite knepigt med hämtning.
Nu är det vanlig vecka igen och Lorinne går på dagis som vanligt. Har även börjat med "träning" igen ska väl se till att det blir minst 3 ggr varje vecka och givetvis promenader till och från dagis. Fuskade dock idag eftersom det var snöstorm men ska göra bättre ifrån mig när vinter jackan har kommit fram. Nu är det dock dax för sängen eftersom man ska upp 6 för att väcka alla "små". Godnatt!

1 kommentar:

  1. mamma :) haha jag har mer tid för mig själv än vad du har:D jag bestämmer om jag ska ha mer tid för mig än andra. lite svårt för dig som e mamma åt många barn:D

    men jag har bara 2 bloggar dom andra e raderade:D

    SvaraRadera