20120819

Sommarsemester och totalt uppehåll.

Då har man haft semester med gubben i 8,5 vecka imorgon söndag. Detta har inneburit att jag helt har fått av stå min stora passion scrapbooking :-(
Det har kliat i hela kroppen att få scrappa men icke. Dock finns ju denna underbara hobby att finna på webben i massor. Jag har scrapsurfat så illa att jag uppnådde mitt max på luren att jag fick utöka under Juli :-). I denna totala brist på att få pyssla har jag istället fått inspiration, shopping och en drömvinst gjort dessa veckor. Först måste jag visa den underbara vinsten jag van från K-Design på FB. Jag kunde inte tro att det var sant när
Kattiz skrev att jag var en av vinnarna :-)Visst är det ett kanon paket, höll på att beställa just stämplarna några veckor innan då jag ALDRIG vinner något. Men det blev "bara" papper och skulle beställa stämplarna vid ett senare tillfälle, men nu fick jag dom istället :-)
Här kommer dock en bild på de snygga papperna jag köpte innan vinsten:


Sedan shoppade jag lite nya stämplar efter att ha besökt Kattiz härliga blogg, Phunny face stämplar blev det:


Köpte även stämplar från La Blanche:


Jag har även shoppat en del från en härlig grupp på FB och måste ju visa det med. Har dock missat helt att fota alla fina charms jag har köpt där också men men:


Lite mysiga stämplar :-)Lite clear paintables, tvålmassa, små träramar och akrylfärg :-)

Nu väntar jag in en kanon order från Chili in papers också :-) Men måndag går gubben tillbaks till jobbet och då ska det scrappas i massor :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar