20120514

Usch va längesen jag skrev :-(

Dagarna bara rusar iväg och helt plötsligt har det blivit Maj och både påsken och Valborg har passerat :-). Här hemma går det snabbt fram med lilla Timothy som nu är ca 4 månader och 2 veckor. Han är 68,7 lång och hans vikt kurva är på väg ner till mittkurvan :-). Han har börjat äta smak portioner och älskar fruktpuré men har lite svårt för gröt än. Han har börjat sitta i sin Tripp Trapp och även i vagnen, fast han sitter "i suffletten" på liggdelen :-). Det dreglas och "bits" dagarna i ända men inga tänder än. Sedan förra veckan har han börjat med ett längre sovplass på eftermiddagarna annars är det ca 20 min som gäller i övrigt. Hans nattsömn börjar runt 20:30 och sedan vaknar han runt 7:15 och äter ca varannan timme under natten så man ska inte klaga :-)
Det är svårt att hinna med pyssel nu då han är vaken mer och kräver uppmärksamhet men jag har dock haft tid för webbshopping och var sedan tvungen att prova mina nya roliga saker :-). När vi fick inbjudan till Nattis 1 års kalas så fick jag chans att testa mina nya Epiphany Crafts punchar. Jag köpte de båda cirklarna, knappen, fyrkanten och hjärtat :-) till Nattis blev det den fyrkantiga samt charmsen till :-) Blev super nöjd med min majkroks dispenser :-). Gjorde en tag som själva grattis kortet och fäste en charm där samt en uppe vid 1:an. Tänkte visa lite bilder på verket :-)Lite knas med färgen men det är rosa rosa rosa :-) I charmsen är det födelsedags barnet själv som smilar stort :-)En liten knopp för att kättaren kunna dra ut lådan (som även hade ett stop så man bara kan dra ut ca 8 cm)
Närbild på ena charmen ;-)...och den andra :-)Lådan utdragen och tagen likaså :-)
Tänk så kul man kan ha med dessa roliga punchar och tillbehör. Kommer behöva shoppa påfyllning då det går åt med fart när jag väl har tid att sitta. Glad att jag har Inzpira som dimper ner i lådan och som hade med dessa härliga punchar i senaste numret... Såååå SKOJIGA :-DOch en bild på mina underbara barn får komma med på slutet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar