20120104

1 vecka efter dagen D :-)

Han ligger nu och sover sött i amningskudden efter amning och en laddning i blöjan. Nu till frågan jag måste ställa: ska man byta efter att man hört laddningen eller ska ha få sova i fred så byter man när han vaknat eller säger till själv? Vad tycker ni? Jag tycker det känns fel att väcka honom i sömnen för att byta men det känns också fel att ligger och sover i det. Predikament kan man säga och trots andra barnet så är jag fundersam :-). Idag var vi till BVC och skrev in honom, besiktningen gick bra och han hade gått upp hela 20g från födelsevikten. Mjölken har kommit igång och vi behöver inte lägga till ersättning längre vilket känns bra. Lorinne är stolt storasyster och pussas och kramas så fort hon kan. Det är lite jobbigt för henne nu när Sessan är här vilket är lite taskig taiming men inte mycket att göra något åt. De tjafsar hela dagarna om någonting och man får tjata på Sessan att hon måste komma ihåg att Lorinne är 4 år och inte 10 år som hon. Verkar vara ett vanligt problem då både "storebror" och Braulia också glömmer bort att hon är yngre. Hon är för duktig helt enkelt :-). Annars rullar dagarna på och det känns som det går lite för snabbt eftersom det innebär att Thomas 10 pappadagar snart är slut. Vi firade stora syster som fyllde 4 år igår med massor av presenter och bad i badhuset samt nybakade muffins och chokladbollar :-). Prinsessan var nöjd med sin födelsedag innan hon somnade trött i sin säng till saga. Timothy har inte riktigt hittat dygnsrytmen än men amningen rullar på ca varannan timme vilket är precis som det var med stora syster. Han är en mycket tyst och nöjd kille och gnäller mycket sällan. Det gnälls för mat och gaser i magen annars bara nöjd och glad. Nu är det dax för lite mat i de stora magarna och sedan mys i soffan innan sängen. - Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. angående blöjbytet. Om det är nr 2 så bytte vi fast de sov, men vi bytte där de låg så de vaknade inte till under tiden. Orsaken var att de inte skulle bli irriterade och röda i stjärten.
    Men våra sov rätt djupt vad jag kommer ihåg, inte ens damsugaren väckte dem eller om man borrade i väggarna medan de sov ;-)
    // Sargit

    SvaraRadera