20111105

Ett nytt kort!

Då har lördagens förmiddag snart passerat och jag har varit i Krypinet sedan 7:45 och fixat med Raymonds kort som jag har plockat idéer både från blogghopp och senaste Magnolia Ink tidningen Sweet Christmas Dreams. Tutorialen för detta roliga chokladkort, där jag dock bytte ut den en chokladkakan mot två trisslotter, hittade jag här. Ett tack till Lotta för en så bra tutorial och roliga idé :-). Efter att ha bläddrat i senaste Magnolia Ink ville jag prova att skära ut min stämpel, med Spellbinder Labels Seventeen, där vissa delar av stämpeln stack utanför själva diesen. Det var riktigt skoj att testa och det kommer jag definitivt göra fler gånger ;-).

Nu till lite bilder från dagens kort samt Lorinnes kort till farfar och givetvis shoppingen hos Chili in papers som damp ner i lådan igår :-). För ett tag sedan beställde jag även Tim Holtzs Grid-Blocks och de vill jag ju också visa upp här såklart :-)

Framsida, chokladkort:

...och insidan med choklad och trisslotter:

Jag har använt ett vitt cardstock som bas och Maja Design papper från Life by sea (Stuga vid kusten och Navigera). Stämpeln är Happy new Year Ben från Whiff of joys serie med Ben and Nora och färglagd med Copics.

Lorinnes fina kort till farfar:

...och hennes insida (även hon ger farfar två trisslotter):

Hon har gjort allt helt själv, mamma har bara hjälp till att placera pappret rätt i skärmaskinen.

Chili in papers:

Det blev ett till Craft sheet för att kunna ta med på pysselträffarna och slippa ta det som sitter på skrivbordet. Samt Tim Holtzs Hitch Fasterners och två varianter av Wondertape. Man kan se ett litet mönster i denna shopping tror jag :-)... jag verkligen ÄLSKAR Tim Holtz och Rangers :-D

Tim Holtzs Grid-Blocks:

1 kommentar:

  1. Vilken duktig tjej du har Lillian, hennes kort är riktigt fint! Antar att farfar blev mkt glad för hennes present :)

    SvaraRadera