20101206

Mera pyssel!

Nu har det hänt lite mer grejer här hemma. Lorinnes klänning med underkjol blev klar i torsdagsnatt och i lördagsförmiddag blev samtliga delar klara till Adventspartyt vi var på vid 19. Man skulle ha med sig något att hänga i granen och sedan gjorde jag en "gift" bag och givetvis ett kort. Allt matchade eftersom jag gjorde så förra året till samma par och party :-). Blev riktigt nöjd med resultatet och ville givetvis visa upp det här.

Julklänning med underkjol:

Närbild på detaljerna:


Julgranspynt:

Var bara tvungen att prova idén från Magnolias Magnolia ink Magazine, Julnummer och blev riktigt nöjd. Passar perfekt till en liten After Eight och så rolig att göra.
Giftbag:

Tändsticksask fram:

...och baksida:

Julkort:

...och så "öppet":

Alla tre tillsammans:


Till samtliga har jag använt en ljusbeige cardstock som bas och sedan har jag använt mönsterpapper Gammaldags Jul MORFARS GRAN från Maja Design. Alla kanter är edge'ade med ColorBox fluid chalk inkpad dark brown som även använts till samtliga stämplar. Stämpeln Cl 136 från Crafty Individuals och på tändsticksaskens baksida är det stämpeln Pepparkakor från Inkido. Har använt Puffy Vevet på tomtens skägg och den mörkbruna "wellpappen" är vanlig mörkbrun cardstock som jag har kört genom "wellpapp" rullaren. Det blev några röda rosor och mörkgröna små blad. Choklad rullarna är gjorda med mörkbrun cardstock som jag har ruggat upp med en edge scraper. Den krämfärgade spetsen och de krämfärgade blommorna var något jag hade hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar